0
Your Cart
No products in the cart.

Midzomer-ligconcert bij de bloemen door Seraphine Stragier (cello/harp)

Midzomer-ligconcert bij de bloemen door Seraphine Stragier (cello/harp)

Rijk Bos Bloemen werd 5 jaar en dit vieren we door te danken, te dromen en te dansen.

Na onze weggeefceremonie waar we de aarde dankten, gaan we op Midzomeravond door een ligconcert een ervaring tussen droom en concert beleven.

Een ligconcert meemaken van Seraphine is als ondergedompeld worden in een warm klankenbad van muzikale pareltjes ontrafeld en vertolkt op cello, harp en loopstation.

Van harte welkom om op vrijdag 21 juni te genieten van de interpretaties die Seraphine brengt van klassieke, filmische, Scandinavische, … muziek.

Deze klankervaring laat je de vele dagelijkse prikkels even vergeten en neemt je mee op een innerlijke reis in je eigen gevoelswereld.
Muziek is hierbij de universele taal die ons helpt verbinden met schoonheid en liefde. Een ligconcert brengt je in een diepe innerlijke rust waar zowel de stilte als je stromende energie voelbaar zijn. Het concert beleef je liggend of zittend, bij voorkeur met gesloten ogen, om zo de trillingen intens te beleven, je aandacht naar binnen te richten en je over te geven aan alle sensaties. Elk op zijn manier. Wij beginnen alvast te dromen…


Voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar

22,5 euro per persoon, gratis voor kinderen tot en met 14 jaar

Meer info via https://www.facebook.com/events/478690771263764/ of rijkbosbloemen@gmail.com

 > Schrijf hier in <

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

jun 21 2024

Tijd

7:30 pm

Locatie

Rijk Bos Bloemen
Rijk Bos 46, 9620 Zottegem
Categorie