0
Your Cart
No products in the cart.

Bedrijven

DEMETER bedrijven in Vlaanderen

Vandaag vind je verspreid over Vlaanderen verschillende biologische winkels, een aantal boerderijen en/of webshops waar je een mooi aanbod aan Demeter-producten vindt. Wie kiest voor Demeter kiest voor een levende, herstellende en vitale landbouw.

Bingenheimer Saatgut

Bingenheimer teelt en vermarkt biodynamische zaden voor boeren en hobbytuinders. Een deel wordt vermeerderd op Vlaamse boerderijen.

De Blauwe Spie

In de Westhoek telen Johan en zoon Mattias al meer dan 30 jaar honderden soorten groenten en kruiden.

De Kollebloem

De Kollebloem teelt een grote variëteit aan biodynamische groenten, met zorggasten, koeien. Met veel aandacht voor samenwerking en ruimte voor maatschappelijke initiatieven.

De Natuurkeuken

De Natuurkeuken is een kookschool voor vegetarische en antroposofische voeding, verwerker en handelaar in biodynamische producten met een eigen webshop.

De Wassende Maan

De Wassende Maan is een van de pioniers met 24 werknemers en tientallen gewassen, dieren en activiteiten.

De Zonnekouter

De Zonnekouter is een kleinschalige gemengde biologisch-dynamische boerderij. We telen er smaakvolle groenten met aandacht en zorg voor de aarde en al wat er op werkt en leeft.

Veldkleur

Veldkleur teelt biodynamische bloemen. Ze zijn een manier om zorg voor de aarde in praktijk neer te zetten.

WIDAR

Widar is een zorggemeenschap waar mensen met én zonder beperking samen wonen en werken.

Wijngoed De Vallei

Wijngoed De Vallei is een wijngoed met 1200 wijnstokken op halve hectare. Ze kozen radicaal voor de biodynamisch teelt met Demeter label.